RESOR TILL AUSCHWITZ

Flygresor till Prag

Fyra dagars resa.

Dag 1.
Flyg från ex: Stockholm 09:25. Landar i Prag 11:20.
Vi checkar in på det trevliga Vandrarhem/Hotell. som ligger på ett mycket bra läge i Prag. Nära till många sevärdheter och till Metron som man snabbt tar sig till alla stadens hörn.

Dag 2.
Under förmiddagen gör vi en guidad rundtur i Prag. Vi tar bussen till den gigantiska Pragborgen med Vithuskatedralen. Här stiger vi av bussen och vår reseledare tar oss med på en innehållsrik promenad. Vi får veta mer om det mäktiga borgområdet, katedralen, Strahov Klostret, Loretta, den 600-åriga Karlsbron med sina vackra statyer, det Astronomiska uret, Gamla staden, Judiska stadsdelen, Kruttornet, Vaclavplatsen. Eftermiddagen egen tid.

Dag 3.
Efter god frukost har ni idag änne en dag att utforska Prag på egen hand. Här kan ni njuta av den goda tjeckiska maten och europeisk historia i fulla drag. Efter gårdagens stadspromenad har många säkert funnit sina speciella favoritkvarter och sevärdheter som man vill utforska närmare. Ni tar er lätt fram med METRON. Kanske lockar gågatorna med butikerna och den förnämliga shoppingen, kanske vill några fördjupa sig i ett museum medan andra kanske bara njuter av folklivet i denna underbara stad i Europa. 18:00 Båttur på floden Moldau med middag.

Dag 4.
Vi äter frukost och checkar ut från vårt Vandrarhem/Hotell.
Egen tid till att ströva omkring och shoppa i denna Europas pärla.
Avresa med bussen till flygplatsen 16.00.
Flyget avgår olika tider beroende på var ni bor. ex. Stockholm 18.00.
Ankomst till Sverige kl. 19.55

En extra dag på egen hand kostar endast 150 kr/person extra.

Ni kan lägga till utflykter om ni vill. Guiden kostar för en dag 1000 kr, utflykten tillkommer. http://www.prague.fm/sv

Se video om Prag: https://youtu.be/RqLCWtpuntc

Vi svarar så fort vi kan, normalt inom 24 timmar.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

ANDRA RESOR SOM BALTIC EXPRESS HAR:
Polenresor Baltic ExpressBuss AB Skolresor / Vitabussarna / Resor till Budapest Resor till Prag / Flygresor till Auschwitz / Bussresor till Auschwitz / Tågresor till Auschwitz / Billigaskidresor

Follow by Email