RESOR TILL AUSCHWITZ

Om Baltic Express resor till Auschwitz

Om Baltic Express

Baltic Express
Ulla försäljningen och guide: tel: 08-559 20 502 i Polen +48 6066 70942.
MAILA OSS HELST! info@balticexpressbuss.se eller fyll i formuläret på sidorna, inget är bindande förrän ni skriver att ni vill boka resan. Baltic Express har vår egen resegaranti! Era pengar för er resa rörs inte förrän ni har kommit hem! Endast flyg betalas.

Baltic Express startades 1993 och har sedan dess hjälpt många skolor med resor till Polen för att se Auschwitz/Birkenau. Inte bara skolor utan även Svenska kyrkan, Sveriges Pensionärs Föreningar SPF, Kommuner och företag samt privatpersoner anlitar oss. Vi har under dessa alla dessa år arbetat in oss väl i Polen och har de bästa möjliga kontakter för att göra er resa till ett minne för livet. Ni har personlig kontakt med en av våra medarbetare som tar hand om er resa och hjälper er med alla frågor och planeringar runt er resan. Baltic ExpressBuss hade som mest hela 15 000 resenärer på ett år inräknat reguljär buss mellan Sverige och Polen! Vi har 3*** hotell med nästan samma pris som vandrarhemmen, detta på grund av det höga antalet resenärer samt att vi har samarbetat troget i 25 år med många av våra hotell. Vi har hotell nära centrum eller lite utanför Krakow helt beroende på er önskan.

Ni kan välja mellan HELPENSION, HALVPENSION ELLER ENDAST FRUKOST, ni kan också lämna er egen resplan och vi ger er ett pris på den. Många av våra måltider består ut av två rätters middagar så att alla blir mätta. Vi har så klart svensktalande guider som är med er nere i Krakow på era utflykter. Bussarna i Polen är i toppklass med bra chaufförer med många års erfarenhet av att köra våra grupper. Guidningen i Auschwitz har vi utökat tiden från normalt 4 timmar till hela dagen med lunch mellan besöket i Auschwitz och Birkenau. Annan guidning så som guidning i Krakow, Saltgruvan Wieliczka, flottfärd bland bergen, Zakopane, bada i vattenpalatset i Krakow etc ingår i de flesta resplanerna eller kan läggas till. Allt från en person till stora grupper är välkomna, den största gruppen hittills var på 150 personer och alla sov på samma hotell. Välkomna och fyll i formuläret nedan under den resan som intresserar er.

Follow by Email