RESOR TILL AUSCHWITZ

Om https://www.auschwitz.se

Om Baltic ExpressBuss AB

Baltic ExpressBuss
resoreuropa@gmail.com
010 495 8448.

Baltic ExpressBuss har svensk resegaranti! Org nr: 556477 – 8800.

Baltic ExpressBuss startades 1993 och har sedan dess hjälpt många skolor med resor till Polen för att se Auschwitz/Birkenau. Inte bara skolor utan även Svenska kyrkan, Sveriges Pensionärs Föreningar SPF, Kommuner och företag samt privatpersoner anlitar oss.

Vi har under dessa alla dessa år arbetat in oss väl i Polen och har de bästa möjliga kontakter för att göra er resa till ett minne för livet. Ni har personlig kontakt med en av våra medarbetare som tar hand om er resa och hjälper er med alla frågor och planeringar runt er resan. Baltic ExpressBuss hade som mest hela 15 000 resenärer på ett år inräknat reguljär buss mellan Sverige och Polen!

Vi har 3*** hotell med nästan samma pris som vandrarhemmen, detta på grund av det höga antalet resenärer samt att vi har samarbetat troget i 25 år med många av våra hotell. Vi har hotell nära centrum eller lite utanför Krakow helt beroende på er önskan.

Ni kan välja mellan HELPENSION, HALVPENSION ELLER ENDAST FRUKOST, ni kan också lämna er egen resplan och jag ger er ett pris på den. Många av våra måltider består ut av tre rätters middagar så att alla blir mätta. Vi har så klart svensktalande guider som är med er nere i Krakow på era utflykter. Bussarna i Polen i toppklass med bra chaufförer med många års erfarenhet av att köra våra grupper. Guidningen i Auschwitz har vi utökat tiden från normalt 4 timmar till hela dagen med lunch mellan besöket i Auschwitz och Birkenau. Andra guidningar så som guidning i Krakow, Saltgruvan Wieliczka, flottfärd bland bergen, Zakopane, bada i vattenpalatset i Krakow etc ingår eller kan läggas till.

Allt från en person till stora grupper är välkomna, den största gruppen hittills var på 150 personer och alla sov på samma hotell.

RSS
Follow by Email