RESOR TILL AUSCHWITZ

BUSSRESA TILL AUSCHWITZ

DEN SOM GLÖMMER HISTORIEN ÄR DÖMD TILL ATT UPPLEVA DEN IGEN.

FEM DAGARS SOM NI INTE KAN GLÖMMA

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget. Chaufförerna hämtar biljetterna och vi kör på färjan.
ca en timme efter det att färjan har avgått så serverar vi mat i Restaurangen.
Om ni har hytter eller flygstolar så boka dessa så fort ni kan till alla i er grupp.

Dag 2.
Frukost på färjan innan vi kommer till Polen.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. HÄR finns det karta. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen på restaurang 3 Papryczki 19.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Bussen till hotellet senast 21.00

Dag 4.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 5.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS OFÖRGLÖMLIG BUSSRESAN MED SALTGRUVAN WIELICZKA.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget. Chaufförerna hämtar biljetterna och vi kör på färjan.
ca en timme efter det att färjan har avgått så serverar vi mat i Restaurangen.
Om ni har hytter eller flygstolar så boka dessa så fort ni kan till alla i er grupp.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. HÄR finns det karta. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen på restaurang 3 Papryczki 19.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Bussen till hotellet senast 21.00

Dag 4.
09.00 Bussen till Saltgruvan Wieliczka för guidning i gruvan 10.00 i ca 2,5 timme.
14.00 Lunch på restaurang 3 Papryczki 18.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
19.00 Middag på restaurang Stodola 47. Grillad kyckling filé med vitlökssås, pommes och sallad samt äpplekaka och bordsvatten. Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Egen tid. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS BUSSSRESA TILL AUSCHWITZ. MED GUIDNINGEN I JUDISKA KVARTEREN., MINNEN SOM NI INTE GLÖMMER.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget. Chaufförerna hämtar biljetterna och vi kör på färjan.
ca en timme efter det att färjan har avgått så serverar vi mat i Restaurangen.
Om ni har hytter eller flygstolar så boka dessa så fort ni kan till alla i er grupp.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
09.30 Guidning i Krakow med Marknads platsen, Maria Kyrkan, de judiska kvarteren Kazimierz inklusive besök i Synagogan om den är öppen den dagen. Efter guidningen lunch. Egen tid.
Middag på restaurang Krakowska Koliba:  Soppa, fläsk kotlett , potatis, sallad bordsvatten och glass.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. HÄR finns det karta. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen på restaurang 3 Papryczki 19.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Bussen till hotellet senast 21.00

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SEX DAGARS RESA TILL AUSCHWITZ OCH BIRKENAY MED SALTGRUVAN WIELICZKA, NI GLÖMMER DEN INTE..

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget. Chaufförerna hämtar biljetterna och vi kör på färjan.
ca en timme efter det att färjan har avgått så serverar vi mat i Restaurangen.
Om ni har hytter eller flygstolar så boka dessa så fort ni kan till alla i er grupp.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. HÄR finns det karta. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen på restaurang 3 Papryczki 19.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Bussen till hotellet senast 21.00

Dag 4.
09.00 Bussen till Saltgruvan Wieliczka för guidning i gruvan 10.00 i ca 2,5 timme.
14.00 Lunch på restaurang 3 Papryczki 18.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
19.00 Middag på restaurang Stodola 47. Grillad kyckling filé med vitlökssås, pommes och sallad samt äpplekaka och bordsvatten. Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Egen tid. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 5.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 6.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

SJU DAGARS RESA TILL DET OFFÖGLÖMDA AUSCHWITZ. VI FÅR INTE GLÄMMA DETTA.

Dag 1.
Avresa med buss från hemorten till färjeläget. Chaufförerna hämtar biljetterna och vi kör på färjan.
ca en timme efter det att färjan har avgått så serverar vi mat i Restaurangen.
Om ni har hytter eller flygstolar så boka dessa så fort ni kan till alla i er grupp.

Dag 2.
Ankomst Polen klockan 12.00, buss vidare ner till Krakow.
Stopp vid någon restaurang på vägen ca halvägs där ni kan köpa något att äta om ni vill.
Ankomst till Krakow ca: 20.00 på kvällen. Middag serveras på Hotellet.
Snitsel, Pommes, Sallad, Bordsvatten och bröd, Panna Cotta med sås.

Dag 3.
09.30 Guidning i Krakow med Marknads platsen, Maria Kyrkan, de judiska kvarteren Kazimierz inklusive besök i Synagogan om den är öppen den dagen. Efter guidningen lunch. Egen tid.
Middag på restaurang Krakowska Koliba:  Soppa, fläsk kotlett , potatis, sallad bordsvatten och glass.

Dag 4.
Frukostbuffé. 09.00 Avresa till Auschwitz, ca 6 mil.
10.30 Guidad rundvandring i Auschwitz totalt sex timmar. Det börjar med en introduktionsfilm och sedan guidning i Auschwitz ca 3,5 timme. 14.00 Lunch på Art Deco i Auschwitz. Kotlett Devoline, Chicken Kiev. Rullad panerad kyckling med smör i mitten, pommes, sallad kolsyrat vatten. HÄR finns det karta. Efter lunchen fortsätter vi guidningen i Birkenau. ca: 17.30 Bussen till Krakow.
Lite egen tid innan middagen på restaurang 3 Papryczki 19.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Bussen till hotellet senast 21.00

Dag 5.
09.00 Bussen till Saltgruvan Wieliczka för guidning i gruvan 10.00 i ca 2,5 timme.
14.00 Lunch på restaurang 3 Papryczki 18.00. Lasagne med Glass.
Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
19.00 Middag på restaurang Stodola 47. Grillad kyckling filé med vitlökssås, pommes och sallad samt äpplekaka och bordsvatten. Den ligger vid Poselska 17. Klicka HÄR för karta.
Egen tid. Senast 21.00 bussen till hotellet.

Dag 6.
Frukostbuffé.
Hemfärd. Hör med chaufförerna när ni måste åka.
Stopp vid något matställe där ni kan köpa något att äta. Färjan avgår Klockan: 18.00.
Lunch på färjan en timme efter avgång.

Dag 7.
Frukost på färjan.
Ankomst till Sverige kl: 12.00

Bussresa till hemorten med alla minnen från resan som ni aldrig kommer att glömma.

Follow by Email